Технологічний партнер

Для медіа

ПРЕС-РЕЛІЗИ

Зробімо дитину щасливішою разом з "de:coded"!


Сьогодні тяжко уявити своє життя без комп'ютера, який вже став частиною нашого повсякдення. Проте далеко не кожен має можливість скористатись цим дивом техніки. І зараз йдеться не тільки про країни третього світу. Ця проблема знаходиться значно ближче, ніж нам здається.

Детальніше...


IT фестиваль "de:coded" – каталізатор активності IT молоді України.


Згідно результатів рейтингу "The Networked Readiness Index 2010–2011", Україна спроможна увійти в топ-10 країн з розвитку IT галузі. І це недивно. Адже Україна зосереджує в собі усі пот-рібні ресурси, основний з яких – люди, а особливо молодь. Саме молодь завжди була, є і буде символом росту та розвитку.

Детальніше...


Медицина та ITшники України – пліч-о-пліч на фестивалі "de:coded".


В наш час дослідження людства у всіх галузях науки, зокрема в медицині, просуваються з про-гресивною швидкістю. З часу відкриття пеніциліну люди навчились боротись з більшістю захворювань, але залишилось ще багато проблем, вирішення яких людський мозок поки що так і не зміг знайти.

Детальніше...


Найочікуваніша подія травня - п'ятий всеукраїнський IT фестиваль "de:coded".


Фестиваль "de:coded" - найактуальніше та найбільше цьогорічне дійство у сфері інформаційних технологій та комп'ютерного мистецтва. Очікувана кількість учасників та гостей фестивалю – 2000 чол., які з'їдуться до Львова не тільки з усієї України, але й з-за кордону.

"de:coded" – це не звичайна олімпіада з програмування чи курс лекцій з основ комп'ютерних мереж.

Детальніше...


Вп'яте всеукраїнський IT фестиваль "de:coded" пройде у Львові.


Щорічний фестиваль "de:coded", який проходить у Львові з 2006 року, стає все масштабнішим! Тепер можна сміливо говорити про те, що "de:coded" вийшов на новий рівень – проект знайшов однодумців не тільки в Україні, але й за її межами; деякі конкурси розпочались задовго до фестивалю, а програма самої події обіцяє бути ще більш різноманітною, захоплюючою та незвичайною!

Детальніше...


"de:coded" – всеукраїнський IT рух!


Відтепер любителі та професіонали сфери IT можуть приймати участь в конкурсах, вигравати при-зи, отримувати новий досвід, а також втілювати в життя власні ідеї майже цілий рік! Головне – бажання, решту Вам забезпечить "de:coded"!

"de:coded" – це рух у сфері інформаційних технологій та комп'ютерного мистецтва, покликаний створити ідеальну атмосферу для мотивації студентів і молодих IT спеціалістів до саморозвитку, пошуку і втіленню нових ідей та проектів.

Детальніше...


Дізнавайся першим про події de:coded

Будь в курсі останніх новин від de:coded!
Vkontakte

Контакти

Треба хелп?   [email protected]
Ще: наш блог та група Вконтакті