Технологічний партнер

ПРЕС-РЕЛІЗ

Вп'яте всеукраїнський IT фестиваль "de:coded" пройде у Львові.

КОЛИ: 6-8 травня 2011 року
ДЕ: м. Львів, виставковий комплекс «Львівський Палац Мис-тецтв» (вул. Коперника, 17).
ЩО: Єдиний в Україні 72х-годинний IT фестиваль "de:coded".
www.decoded.org.ua

Щорічний фестиваль "de:coded", який проходить у Львові з 2006 року, стає все масштабнішим! Тепер можна сміливо говорити про те, що "de:coded" вийшов на новий рівень – проект знайшов однодумців не тільки в Україні, але й за її межами; деякі конкурси розпочались задовго до фестивалю, а програма самої події обіцяє бути ще більш різноманітною, захоплюючою та незвичайною!

"de:coded" стане в цьому році найактуальнішим і найбільшим дійством у сфері інформаційних технологій та комп'ютерного мистецтва. Очікувана кількість учасників та гостей фестивалю – 2000 чол., які з'їдуться до Львова не тільки з усієї України, але й з-за кордону.

Тільки на фестивалі "de:coded" усі бажаючі зможуть побачити виставку медіа-арту, зірок світового кіберспорту NaVi, виставку роботів-футболістів, азотне шоу, взяти участь у професійних та розважальних IT конкурсах, стати свідком Національного етапу європейського кубку з робототехніки, прослухати семінари від представників успішних компаній (SoftServe, Intel, ZyXEL, Google, Kingston) та багато іншого, що поки нехай залишається приємною несподіванкою.

Технологічним партнером руху "de:coded" є компанія Intel. Партнерами фестивалю – компанії ASUS та Facebook.


Контактна особа:
Смірнова Тетяна
Прес-секретар
+38 097 94 51 774
+38 093 00 66 361
[email protected]

Дізнавайся першим про події de:coded

Будь в курсі останніх новин від de:coded!
Vkontakte

Контакти

Треба хелп?   [email protected]
Ще: наш блог та група Вконтакті