Технологічний партнер

ПРЕС-РЕЛІЗ

IT фестиваль "de:coded" – каталізатор активності IT молоді України.

КОЛИ: 6-8 травня 2011 року
ДЕ: м. Львів, виставковий комплекс «Львівський Палац Мис-тецтв» (вул. Коперника, 17).
ЩО: Єдиний в Україні 72х-годинний IT фестиваль "de:coded".
www.decoded.org.ua

Згідно результатів рейтингу "The Networked Readiness Index 2010–2011", Україна спроможна увійти в топ-10 країн з розвитку IT галузі. І це недивно. Адже Україна зосереджує в собі усі пот-рібні ресурси, основний з яких – люди, а особливо молодь. Саме молодь завжди була, є і буде символом росту та розвитку.

Але, як відомо, у будь-якій хімічній реакції для прискорення процесу потрібен каталізатор. Та-ким поштовхом для прискорення розвитку молодих IT любителів та професіоналів України вже 5-й рік є єдиний на наших теренах IT фестиваль "de:coded". І це не перебільшення.

Ціль фестивалю "de:coded" – за допомоги різноманітних професійних конкурсів, цікавих захо-дів, семінарів, доповідей та порад від успішних в IT сфері особистостей мотивувати молодих людей до пошуку і зародженню нових ідей з наступним їх втіленням в життя. Організатори фестивалю хочуть показати, що немає нічого неможливого, головне – бажання.

Про те, що ціль фестивалю буде досягнута, говорить і те, що "de:coded" знайшов підтримку не тільки в межах країни, але й за кордоном, став набагато більшим та довшим. Деякі конкурси розпочались ще задовго до самого дійства, що дало можливість усім бажаючим навчитись чо-мусь новому, спробувати свої сили та навіть виграти цінні призи. Більше того, "de:coded" став ініціатором Національного етапу європейського кубку з робототехніки, що вперше дасть можливість українській молоді представити свою країну на європейській першості. Та на цьому перелік досягнень не завершується.

Технологічним партнером руху "de:coded" є компанія Intel. Партнерами фестивалю – компанії ASUS та Facebook.

Контактна особа:
Прес-секретар
Тетяна Смірнова
+38 097 94 51 774
[email protected]

ЩО: ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ
КОЛИ: в 11.00, 7 травня 2011 року
ДЕ: м. Львів, конференц-зал Палацу Мистецтв за адресою: вул. Коперника, 17.

Дізнавайся першим про події de:coded

Будь в курсі останніх новин від de:coded!
Vkontakte

Контакти

Треба хелп?   [email protected]
Ще: наш блог та група Вконтакті