Технологічний партнер

ПРЕС-РЕЛІЗ

"de:coded" – всеукраїнський IT рух!

Відтепер любителі та професіонали сфери IT можуть приймати участь в конкурсах, вигравати при-зи, отримувати новий досвід, а також втілювати в життя власні ідеї майже цілий рік! Головне – бажання, решту Вам забезпечить "de:coded"!

"de:coded" – це рух у сфері інформаційних технологій та комп'ютерного мистецтва, покликаний створити ідеальну атмосферу для мотивації студентів і молодих IT спеціалістів до саморозвитку, пошуку і втіленню нових ідей та проектів.

"de:coded" - це те, що об'єднує людей, для яких технології стали невід'ємною частиною життя; людей, що зв'язали своє життя зі світом IT.

"de:coded" – це ціла низка цікавих змагань з програмування, робототехніки, дизайну технічних пристосувань, project management'у та багато іншому.

"de:coded" – це фінальний 72х-годинний нон-стоп фестиваль, який відбудеться у Львові 6-8 травня 2011 року, де всі бажаючі зможуть взяти участь у захоплюючих IT конкурсах і пізнавальних семінарах, прослухати доповіді IT професіоналів, побачити незабутнє шоу і незвичайну виставку комп'ютерних технологій.

Технологічним партнером руху є компанія Intel. Партнери фестивалю - компанії ASUS та Facebook.


Контактна особа:
Смірнова Тетяна
Прес-секретар
+38 097 94 51 774
+38 093 00 66 361
[email protected]

Дізнавайся першим про події de:coded

Будь в курсі останніх новин від de:coded!
Vkontakte

Контакти

Треба хелп?   [email protected]
Ще: наш блог та група Вконтакті