Технологічний партнер

«Не кидай матір»

соціально-відповідальний конкурс

Опис

Не кидай матір Компанія ASUS спільно з ІТ рухом «de:coded» вирішили простимулювати ваші гуманні почуття. Новий, соціально спрямований проект, під характерною назвою «Не кидай матір» - має двояке тлумачення:

  • по-перше, хочемо привернути увагу суспільства до тих, хто, нажаль, живе без материнської турботи й підтримки.
  • по-друге, матір'ю всі звикли називати материнську плату — серце кожного ПК. І замість того, щоб викидати або марнувати вже не потрібні вам комплектуючі — закликаємо віддати їх тим, кому вони дійсно потрібні.

Чи багато ми хочемо? - Так. Ми хочемо зібрати як мінімум 20 ПК, які, сумісно із 3D проектом фонду Святослава Вакарчука, передамо в один із дитячих будинків Львівської області 18-19 грудня, тобто на Миколая.

Чи багато треба зробити Вам, щоб допомогти діткам? – Мінімум. Навести порядок на своєму робочому місці / в своїй кімнаті / в своєму підвалі / на горищі або деінде, попитати друзів і знайомих. В результаті цієї нескладної операції обов’язково буде виявлено щось, що вже давно не використовується Вами: старий, але ще «бойовий» монітор, корпус, хард, материнка, шматочок оперативки, мишечка (бо вже собі купив іншу) — і виявиться, що все працює, але просто вже замінено на нове й крутіше.

Полюбляєте нові мультифункціональні девайси? - А хто їх не любить?! Та чи замислювались Ви колись про те, що хтось не має навіть звичайнісінького комп’ютера? Ви вже не уявляєте без нього свого життя, навчання, роботи. А хось навіть не мав змоги доторкнутися до нього, подивитись, як працює цей геніальний винахід людського інтелекту, що так серйозно увійшов до нашого життя.

Давайте разом допоможемо діткам із дитячого будинку — дамо їм змогу навчитись, подивитись, спробувати.

Не будь байдужим!

Умови конкурсу:

1 липня 2011р. - стартує проект. Відкрито реєстрацію заліза та його почесних власників.

За статистикою зібраного заліза слідкуємо на сайті(буде трохи згодом)

Початок вересня 2011р. - перша “робоча зустріч” - збираємо перші компютери, проводимо лотерею серед всіх “почесних донорів” (кількість принесеного заліза еквівалентна кількості лотерейних квитків, що потрапляють в розіграш). Компанія ASUS шанує переможців щедрими подарунками.

Продовжуємо збір заліза

Середина листопада 2011р. - друга “робоча зустріч” такого самого формату.

Підсумком цієї роботи є певна кіькість робочих, зібраних ПК, які ми передаємо, під егідою 3D проекту Фонду Святослава Вакарчука до одного з дитячих будинків на свято Св. Миколая.

Умови до заліза мінімальні:

    Працездатне
    Процесор-Pentium II і вище
    Жорсткий диск- 40Гб і вище
    Оперативна пам’ять- 512 Мб і вище

виникли питання? Пишіть [email protected]. Тримаю руку на пульсі

Не кидай матір

Юрій Бішко


Організатор соціально-відповідального конкурсу

"Не кидай матір"

Дізнавайся першим про події de:coded

Будь в курсі останніх новин від de:coded!
Vkontakte

Контакти

Треба хелп?   [email protected]
Ще: наш блог та група Вконтакті