Технологічний партнер

"Таке привабливе залізо…" (еротично-творчий конкурс від ASUS)

asus_photo_competitionОпис

Серед професійних маркетологів існує думка, що найбільш важкий продукт для звичного маркетингу та реклами, який зазвичай направлений на те, аби розпалити у серці звичайного покупця пристрасне бажання – це саме «комп'ютерне залізо».

Справді, якщо тобі треба рекламувати автівки – ти можеш, для фотографії посадити на капот напівоголених дівчат – і більша частина аудиторії затамує подих розглядаючи рекламу. Якщо тобі треба рекламувати соки, ти можеш розкласти на тарілці смачні яблука та домалювати їм у Фотошопі таких яскравих кольорів, що у тих, хто буде розглядати подібний доробок автоматично почне виділятися слина. А як можна розпалити пристрасне бажання до «материнки» чи «відюхи», як можна полюбити конденсатори чи дросселі?.. Тут розводять руками навіть самі досвідчені професіонали…

Проте, ми, справжні фани справжнього комп'ютерного «заліза» точно знаємо, що способи існують!

Тож ми запрошуємо вас на творчий конкурс. Головна його мета довести, що можливо зробити яскраву фотографію «заліза», яка зможе зачепити душу пересічного покупця не гірше за гарне фото прикольної «тачки».

Завдання: до конкурсу приймаються фотографії, головними персонажами яких є саме комп'ютерні компоненти (материнські плати, аудіо, відео карти, процесори, кулера, блоки живлення тощо) тобто, наприклад, фото ноутбуків чи нетбуків до участі не приймаються (вони і так занадто еротичні…).

Виконання робіт: до фестивалю або на фестивалі до 7 травня. Роботи надсилати на [email protected].

Примітка

Присилаючи свої роботи на адресу конкурсу ви погоджуєтесь із тим, що компанія ASUS може використовувати ваші роботи у рекламних цілях. Дуже бажано включати до знімку EXIF-дані, в яких буде збережена інформація про дату знімку та марку фотоапарата, яким він був зроблений. Або принаймні зберегти фото у своєму фотоапараті, для доказу автентичності знімку. Фото може буде оброблено за допомогою графічний редакторів, але у цьому випадку до роботи треба прикласти оригінальний знімок із EXIF-даними.

Переможці будуть оголошені та нагородженні цінними подарунками в оффлайн-режимі, під час проведення фесту.

Дізнавайся першим про події de:coded

Будь в курсі останніх новин від de:coded!
Vkontakte

Контакти

Треба хелп?   [email protected]
Ще: наш блог та група Вконтакті