Технологічний партнер

Програма

6-8 травня, Львів, Палац Мистецтв

Розклад фестивалю

Розклад фестивалю можна завантажити тут.
v 3.0 дата оновлення 07.05.11 10:17

Увага! Розклад фестивалю буде постійно доповнюватись слідкуйте за оновленнями!

Програма фестивалю

Маючи на мету не відставати від девізу "Швидше, Вище, Сильніше", команда "de:coded" увімкнула свою максимальну корисну потужність, щоб зробити новий фестиваль "de:coded" предметом вашого натхнення, захоплення та щоденного обговорення. Щоправда, сам лозунг зазнав деяких змін. Наша версія – така:

"Більший, Довший, Різноманітніший"

Отже, більший за масштабом, ніж український фестиваль – бо знайшли багато друзів та співшукачів і за межами України;
довший, ніж триденній фестиваль – бо деякі конкурси тривають вже протягом 5 місяців;
різноманітніший, ніж комп'ютерний фестиваль – бо специфічних, вузько спрямованих професійних змагань та семінарів в різних галузях, а також найшаленіших розваг ми приготували на будь-який смак.

Усі події фестивалю поділяються на ті, що вже стартували (реєстрацію та приймання робіт учасників розпочато) і ті, що будуть проводитись "non-stop" 72 години. На фестиваль ми приготували найцікавіше – демонстрації фінальних змагань, виставки конкурсних робіт, підведення підсумків та масове роздавання подарунків.

Залучившись підтримкою компаній, міжнародних організацій та фондів, міської адміністрації та майже всіх великих українських ВНЗ, ми можемо впевнено сказати, що на тебе очікує наступне:

Конкурси та змагання

cross:coded Intel® developer challenge

Триває з грудня 2010. “cross:coded Intel® developer challenge” – конкурс програм для нетбуків на базі процесорів Intel® Atom™. Завдання учасників конкурсу – написати програму, що розширює звичні функції нетбуків та відкриває нові можливості для їх користувачів.

Щомісяця будуть обиратися дві “Найкращих програми місяця”. Їх автори отримають SSD накопичувачі об’ємом 160GB. Ти ще маєш можливість стати одним з переможців!

Приймання конкурсних робіт та статей – до 7 травня
Взяти участь!

Ліга розробників штучного інтелекту AI:coded

Проміжні змагання тривають вже з грудня. Це конкурс для програмістів, які створюють штучні інтелекти. Під штучним інтелектом ми розуміємо програму, яка працює в рамках заданих правил і приймає певні рішення для досягнення необхідного результату (найкращий і найпоширеніший приклад – це штучний інтелект гри).

На початку змагання кожен з учасників отримує умови (зазвичай - правила гри), і за час змагання повинен написати програму, яка буде грати в цю гру - БОТа. По закінченню змагань всі розв’язки запускаються на спеціальному сервері, де вони змагаються між собою.

В рамках змагання “AI:coded” буде проведено 4 онлайн та 1 онсайт змагання. Онлайн змагання будуть проводитись на базі сайту Gamecontester. За результатами онлайн півфіналів (останній з яких – 22 квітня) на самому фестивалі “de:coded” буде проведено фінальний раунд, за яким і будуть визначатися переможці.

Останній півфінал - 22 квітня.
Читати докладніше

Конкурс на розробку Flash-гри для сайту Euro 2012 у Львові

Футбольна лихоманка крокує Європою, яка з нетерпінням чекає чемпіонату УЄФА ЄВРО 2012™. Ми просто не маємо змоги бути осторонь такої величезної події! Можливо, ми й не граємо у футбол, однак запрошуємо пограти в дещо інше.
“de:coded” team разом із “Агенцією з підготовки м. Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012” пропонує конкурс, суть якого - створити Flash гру на футбольну тематику. Гру буде розміщено на сайті міста-учасника Львова www.uefaeuro2012.lviv.ua, що стартує навесні 2011 року. Розробники гри-переможця отримають футбольний подарунок і стануть відомими серед шанувальників футболу, адже усі бажаючі зможуть насолоджуватись грою на сайті як до, так і після (а, може, хтось і під час) чемпіонату.

Приймання конкурсних робіт – до 7 травня.
Читати докладніше

Кубок дизайнерів технічних пристроїв Modding

“Modding” буде проходити як онфест акція, де кожен модер може представити свою роботу у выдповідній категорії. Надсилати свої роботи зможуть усі охочі. Підведення підсумків, нагородження переможців та виставка робіт відбудеться на фестивалі “de:coded”.

Категорії

  • Модифікація корпусів; 
  • Cтворення кастом-корпусів; 
  • Модинг периферійних пристроїв; 
  • Модифікація мобільних пристроїв і ноутбуків.

Поспішай показати, як насправді має виглядати обладнання справжнього IT-шника!

Термін приймання листів на участь – до 1 травня.
Читати докладніше

“AlgoMania” – змагання з алгоритмічного програмування

Командне (≤3 осіб) змагання з алгоритмічного програмування. Команда розв’язує 7 задач за 4 години на С++ та Pascal,  надсилає розв’язки на тест-сервер. В процесі, невірні розв’язки можуть бути перероблені, а вірним буде вважатись той, що пройшов усі тести.
Навіть якщо ти ніколи не чув про алгоритмічні змагання, але вмієш програмувати – це твій шанс навчитись і спробувати свої сили!

Турнір відбудеться безпосередньо на фестивалі.
Читати докладніше

“PRO:PM” - Конкурс для справжніх project manager’ів від ELEKS Software

У рамках руху “de:coded” за підтримки найпрогресивнішого українського розробника програмного забезпечення, компанії ELEKS, оголошується конкурс PRO:PM. Тема конкурсу - управління IT проектами. Командам буде запропоноване практичне завдання - проект, який необхідно змоделювати “від А до Я”, чітко описати та презентувати перед журі. Презентація кейсів відбудеться на фестивалі “de:coded”.
Для більш якісної підготовки компанія ELEKS Software пропонує лекції від своїх найкращих project manager'ів. Окрім отримання знань під час лекцій, у тебе буде чудова можливість поспілкуватися з професіоналами своєї справи та ознайомитися з численними прикладами з реального життя.

Термін подання заявок на участь завершено. Триває робота команд.
Читати докладніше

Національний етап європейського кубку з робототехніки Eurobot

Триває з грудня 2010. В рамках руху “de:coded” національні відбіркові змагання на європейський турнір “Eurobot” відбудуться в Україні вперше. Завдання учасників - самостійно побудувати повністю автономного робота, який буде грати в шахи, самостійно пересуваючи фігури по ігровому полю.

10 команд з Києва, Тернополя, Вінниці, Донецька, Запоріжжя та, звісно, Львова, проходять безкоштовне навчання, отримують необхідні консультації та обладнання для конструювання робота і будуть змагатись між собою за звання переможців. Три команди за результатами конкурсу отримають квиток на європейський кубок “Eurobot”.

На фестивалі “de:coded” буде змога слідкувати за створенням робота в режимі реального часу. Команди будуть займатися розробкою, розповідати, що саме і як вони реалізовують в спеціально організованій робо-лабораторії та демонструвати усім охочим результати своєї роботи. Офіційну дату Національного фіналу ще не оголошено.

Читати докладніше

Інші конкурси

Окрім цього, на самому фестивалі на тебе чекають різноманітні конкурси в категоріях:  дизайн, WEB-дизайн, 3D моделювання, інформаційна безпека, завдання яких ще в разробці.

Виставка:

Команда “de:coded” розробила багато конкурсів та подій власноруч. Увесь інший час ми займались пошуком нових знайомих, залученням великої кількості людей, котрі мають власні проекти, запрошенням цікавих гостей на наш фестиваль. В результаті – знайшли не просто співшукачів, а справжніх друзів.

Тому дуже хочемо показати роботи, конкурси та проекти, якими займаються професіонали не тільки в Україні, а й за її межами. Для них ми відводимо спеціальну категорію – “Виставка”. Гості з Білорусії зі своїми шаленими роботами-футболістами, новий гоночний трек від “RoboRace”, компанії-партнери зі своїми демонстраційними стендами, виставка медіа-арту та багато іншого. Усе неординарне, цікаве, небачене та нечуване – буде тут.

Семінари

Будь-яку подію можна поділити на декілька складових частин. Мають бути й захопливі, драйвові змагання, і професійні конкурси, і шоу-програма, і виставкові площі, й, обов’язково, неповторна фан-програма – усе, чим можна потішити душу та простимулювати мозок. За такою схемою наш фестиваль неможливо уявити без насиченої програми семінарів. Спеціалісти з найрізноманітніших галузей поділяться своїм досвідом та розкажуть про новітні технологічні прориви. Тримаймо руку на пульсі інформаційно-технологічної революції!

Фестиваль “de:coded” готує для тебе зустрічі з такими акулами бізнесу як Intel, ZyXEL, Google, Kingston, SoftServe та іншими. Уважно слідкуй за новинами – теми семінарів буде оголошено згодом.

А пам’ятаєте?

Усім відвідувачам минулих фестивалів “de:coded” вже знайомі ці події, які сміливо можна вважати “класикою” програми. Маємо намір продовжити традицію та представити вашій увазі:

Overclocking

Витиснути максимум зі свого ПК, застосовуючи найекстремальніші системи охолодження, вдаючись до апаратних модифікацій комп’ютерних комплектуючих, застосовуючи прийоми тонкого налаштування системи, щоб в результаті встановити черговий рекорд – мета будь-якого досвідченого оверклокера.

Струшуй пил зі свого старенького комп’ютера, який служив тобі вірою і правдою, та приєднуйся — в тебе теж буде нагода спробувати.

Nitro Show

Змалечку нас невтомно вчили, що сірники — не іграшка. Ну і нехай! Ми знайшли собі іншу. Відомі українські команди вже готують для тебе захоплююче шоу з використанням рідкого азоту. Прохання заморозити себе “для наступних поколінь” через технічні причини будуть відхилені. А от все інше — будь ласка!

Як бачиш — найвибагливішу уяву буде вражено!

А ти вже з нами?

Дізнавайся першим про події de:coded

Будь в курсі останніх новин від de:coded!
Vkontakte

Контакти

Треба хелп?   [email protected]
Ще: наш блог та група Вконтакті