Технологічний партнер

Фестиваль "de:coded" 2011 – виходь в offline!

6-8 травня, Львів, Палац Мистецтв

Команда ІТ-руху "de:coded" протягом року організувала багато подій та конкурсів. Увесь цей час ми “рухались” в напрямку нашого основного, “фірмового” дійства – однойменного фестивалю "de:coded". Цей фестиваль – фінальний акорд, підсумок усієї нашої діяльності протягом року.
Фестиваль "de:coded" знайомий публіці ще з 2006 року. Але тільки тепер зазнав суттєвих змін у форматі. Тепер:

Більше за масштабом, ніж тільки український фестиваль — бо знайшли багато друзів та співшукачів і за межами України.
Довше, ніж триденний фестиваль — бо деякі конкурси тривають вже аж протягом 5 місяців.
Різноманітніше, ніж просто комп'ютерний фестиваль — бо специфічних, вузькоспрямованих, професійних змагань та семінарів в різних галузях, а також найшаленіших розваг ми приготували на будь-який смак.

Для “гучного фінального акорду” ми приготували найцікавіше: яскраві та сповнені драйву фінали змагань, виставки конкурсних робіт в різних галузях комп’ютерного мистецтва, підведення підсумків, та масове роздавання подарунків.
Незмінним лишилося єдине – фестиваль "de:coded", як і раніше, – шалене 72х-годинне non-stop дійство, незабутнє шоу, здатне як вразити вашу уяву, так і простимулювати мозок.

Ми об’єднуємо разом велику кількість людей, для яких комп’ютер – засіб реалізації своїх талантів, інструмент для досягнення своїх цілей, найперша необхідна річ. Як машина для автомобіліста, як гвинтівка для снайпера, як мольберт для художника, як паяльник для схемотехніка, як руки для скульптора, як...

Як можна пропустити таку подію?!

Ті, хто відвідали фестивалі минулих років, довго приходили до тями від шалених вражень і, коли знову отримали здатність говорити, сказали про "de:coded" таке:

«de:coded − фантастическое явление, которое не имеет аналогов в Украине. Тут собственными глазами видишь, как рождается новая интеллектуальная элита Украины, новое поколение менеджеров, для которых современные IT-технологии в жизни и работе будут такими же привычными явлениями, как для современного руководителя − бумага и печать».
Богдан Вакулюк, представник ASUS

«Фестиваль не имеет аналогов, поскольку он объединил очень много событий воедино». «de:coded дает возможность показать студентам новые технологии не в теории, а на практике, что, безусловно, имеет намного большую ценность для увлеченных людей».
«IT Business» випуск 5, 2008р.

«У того, кто хоть раз побывал на "de:coded", уже не остается вопросов относительно необходимости подобных мероприятий. Ответ очевиден, ведь они способствуют общению и сотрудничеству активных представителей целевой аудитории. За такого рода тематическими фестивалями – интерактивными, весёлыми, познавательными – будущее индустрии в стране».
«Домашний ПК» випуск 7, 2009р.


de:coded promo 1.0 from Yura Bata on Vimeo.

Дізнавайся першим про події de:coded

Будь в курсі останніх новин від de:coded!
Vkontakte

Контакти

Треба хелп?   [email protected]
Ще: наш блог та група Вконтакті