Технологічний партнер

Використовуй те, що під рукою… (девелоперський
конкурс від ASUS)

decoded dev competitionБуває так, що для того аби чесному девелоперу «зробити собі ім'я» перед шановною аудиторією, не потрібно створювати щось на зразок нової операційної системи чи геніального медіаплеєра. Наприклад, один нескладний але корисний скрипт для софту на кшталт Adobe InDesign чи Adobe Photoshop інколи може забезпечити вам славу та вдячність великої аудиторії професійних користувачів.

Але більше того. Ми пропонуємо вам звернути вашу девелоперську увагу не тільки на звичайні комп'ютери, але і на комп'ютери не звичайні – тобто такі пристрої, які по суті є комп'ютерами, проте виглядають не зовсім так, як ми очікуємо.

Тож, якщо ви маєте певний досвід шел-скриптингу, вас не лякають терміни типу файлова система squashfs, і ви вже встигли прочитати нове API до Google Android 3.0 – тоді запрошуємо вас до девелоперського конкурсу, як завжди – із цінними призами від ASUS.

Цього року ми пропонуємо три окремі дисципліни, переможці в кожній з них будуть нагороджуватися окремо.

Дисципліни:

  • Платформа: медіаплеєри ASUS O!Play.

    Завдання: до розгляду приймається будь-яке поліпшення та додаток до стандартного функціоналу ПЗ плеєрів у будь-якій формі – скрипти, додатково інстальовані «демони», віджети до інтерфейсу користувача або навіть цілковито кастомна прошивка.

    Призи: медіаплеєри, роутери.

    Виконання робіт: до фестивалю або на фестивалі до 7 травня. Роботи з коротким описом та даними про розробника надсилати на [email protected].

  • Платформа: бездротові роутери ASUS.

    Завдання: до розгляду приймається будь-яке поліпшення та додаток до стандартного функціоналу ПЗ роутерів у будь-якій формі – скрипти, додатково інстальовані «демони» або навіть цілковито кастомна прошивка.

    Призи: медіаплеєри, роутери.

    Виконання робіт: до фестивалю або на фестивалі до 7 травня. Роботи з коротким описом та даними про розробника надсилати на [email protected].

  • Платформа: планшети ASUS, Eee Pad Transformer.

    Завдання: розробка інформаційної утиліти ASUS - яка потенційно буде преінстальована на планшети ASUS (а в перспективі - на ПК, моноблоки, нетбуки тощо), та буде давати користувачеві доступ до інформаційних ресурсів ASUS (twitter українського представництва, наша офіційна сторінка у Фейсбуці), із якої користувач може зазирнути до сторінки підтримки, написати мейла до служби підтримки та все - що підкаже фантазія девелоперові.

    Головний приз: планшет.

    Інши призи: медіаплеєри, роутери.

    Виконання робіт: до фестивалю або на фестивалі до 7 травня. Роботи з коротким описом та даними про розробника надсилати на [email protected].

Примітка:

Якщо до моменту закінчення подачі робіт утиліта не є цілковито готовою, можна подати її в поточному стані при умові, що після вручення призів автор доведе її до стану, придатного для користування.

Визначення переможців

Роботи учасників будуть оцінюватися експертним журі, яке буде складено із представників ASUS, компаній спонсорів фесту та представників оргкомітету.

Дізнавайся першим про події de:coded

Будь в курсі останніх новин від de:coded!
Vkontakte

Контакти

Треба хелп?   [email protected]
Ще: наш блог та група Вконтакті