Технологічний партнер

Про нас

Що таке de:coded?

«de:coded» – це рух у сфері інформаційних технологій та комп’ютерного мистецтва.

В першу чергу ми орієнтовані на молодих людей, які бачать себе та своє майбутнє в галузі IT. Також ми будемо цікаві всім тим, хто світом ІТ просто цікавиться. Хочемо показати, що в світі є безліч можливостей і все знаходиться в руках людини, аби бажання було б. Це й вважаємо нашим основним завданням, тому всі наші заходи носять освітній або пізнавальний характер.

Чому рух?

Протягом року ми проводимо низку заходів, які завершуються на унікальному та єдиному в Україні комп'ютерному фестивалі «de:coded». Фестиваль є яскравим апогеєм, де підбиваються підсумки всього руху за рік. А потім починається новий виток :)

Що за заходи?

Освітні курси, змагання, доповіді, головне щоб вони давали людині можливість дізнатися що-небудь нове або застосувати існуючі знання на практиці. Усі заходи, так чи інакше, відносяться до галузі IT, так як ми бачимо за цим майбутнє і не мислимо своє життя без сучасних цифрових технологій.

Що таке фестиваль?

Фестиваль «de:coded» щорічно проходить у Львові з 2006 року у форматі великої "lan-party". Ми називаємо його фестивалем, так як це не просто добірка олімпіад з програмування чи зібрання людей, що грають в комп’ютерні ігри. Це надзвичайно інтерактивне 3-х денне дійство у форматі non-stop з широкою програмою, де кожен знайде що-небудь цікаве для себе. Професійні конкурси, доповіді, практичні завдання, шоу, незвичайна виставка, маса знайомств і дружня атмосфера - все це дозволяє нам називати наше дітище фестивалем.

Коли він буде?

В 2011 році фестиваль відбудеться 6-8 травня у Львові в Палаці Мистецтв.

Прийняти участь?

Потрапити на фестиваль може кожен, якщо попередньо пройде процедуру реєстрації на нашому сайті. Реєстрація на фестиваль в 2011 році з’явиться найближчим часом – слідкуйте за оновленнями. Але тобі не обов’язково чекати фестивалю, так як ти можеш приймати участь у поточних конкурсах та проектах.

Навіщо мені це?

Якщо ти хочеш дізнатись щось нове, себе показати й на інших подивитись, виграти цінний приз або якщо тебе просто приваблюють масштабні заходи з масою людей, тоді це для тебе!

Дізнавайся першим про події de:coded

Будь в курсі останніх новин від de:coded!
Vkontakte

Контакти

Треба хелп?   [email protected]<
Ще: наш блог та група Вконтакті