Технологічний партнер

Місце фестивалю

6-8 травня, Львів, Палац Мистецтв

У Львові є одне місце, яке навесні на декілька днів стає рідним домом для IT-шників усієї України. У цьому році фестиваль “de:coded” вже традиційно відбудеться в Палаці Мистецтв, розташованому в самому серці старовинного міста.

В нашому розпорядженні буде повністю весь Палац: на 1-му поверсі будуть знаходитись організатори, на 2-му облаштується виставка, на 3-му поверсі розташуються учасники зі своїми комп'ютерами. Варто відзначити, що з міграцією зали з комп'ютерами двома поверхами вище, мережа також зазнала змін. Тепер вона буде розрахована одночасно на 550 учасників і виглядатиме таким чином:

3-ій поверх зараз...

3-ій поверх за декілька тижнів

Схематичний план 3-го поверху

Усі три поверхи з'єднані між собою великим "колодязем", на одному його боці буде розміщено величезний екран, який буде видно майже з будь-якої точки кожного поверху.

Вид на головний екран

Головну сцену буде розташовано на 2-му поверсі у виставковій зоні прямо навпроти екрану. Додаткова сцена буде знаходитись на 3-му поверсі в залі для учасників і в конференц-залі. Конференц-зал розрахований на 200 місць, в ньому будуть проходити всі урочисті заходи, семінари та презентації. Для тих, хто бажає знаходитись в декількох місцях одночасно – прямі включення з одного залу в інший :)

Конференц-зал, де будуть проходити семінари

На фестивалі для учасників буде облаштовано камеру зберігання, зони для харчування й відпочинку (rest room).

Rest-room, де можна собі спокійнісінько відпочити

Загальний план фестивалю

Дізнавайся першим про події de:coded

Будь в курсі останніх новин від de:coded!
Vkontakte

Контакти

Треба хелп?   [email protected]
Ще: наш блог та група Вконтакті