Технологічний партнер

AlgoMania

AlgoMania – це командне (≤3 осіб) змагання з алгоритмічного програмування.


Фінал Турніру відбудеться на фестивалі "de:coded" 6-8 травня у Львові.

СутьAlgo-Peoplesworking

Команда на комп'ютері розв'язує 7 задач за 4 години використовуючи мови програмування C++ та Pascal, та надсилає розв'язки на сервер.

Процес перевірки результатів

Розв'язок перевіряється шляхом запуску на наборі тестів, що є однаковим для всіх команд і зараховується в тому випадку, якщо він видає вірні відповіді на всі тести.

В міру готовності команда надсилає свої розв'язки на сервер для перевірки. Після того, як журі перевірить розв'язок, команді повідомляється, зараховано розв'язок чи ні. Якщо розв'язок не зараховано, також повідомляється тип помилки і номер тесту, на якому помилка відбулася. У такому випадку команда має можливість подальшої роботи над завданням.

Визначення переможця

Перемагає команда, що правильно розв'язала найбільшу кількість задач. У випадку рівності кількості розв'язаних задач виграє команда з найменшим штрафним часом.

Нагородження

Переможці отримають призи від спонсорів за 1-ше, 2-ге та 3-тє місця.

Умови участі

  • Команда повинна забезпечити себе сама щонайменше одним комп'ютером.
  • Надіславши лист на [email protected] від команди з даними про учасників (ПІБ) до 5-го травня 2011 (тим самим зареєструвавшись на участь в конкурсі) ви отримуєте зарезервоване безкоштовне місце на 3 дні фестивалю.

Приклади завдань на сайті acm.lviv.ua.

Дізнавайся першим про події de:coded

Будь в курсі останніх новин від de:coded!
Vkontakte

Контакти

Треба хелп?   [email protected]
Ще: наш блог та група Вконтакті